Alla Sveriges begravningsbyråer 2024

Sök med Ctrl + F för att hitta vilken stad eller del av namn

Begravningsbyrån Benskiöld & Co. Stellan Mörners gata 2 302 26 Halmstad Liten begravningsbyrå i Halmstad med många års erfarenhet.

Begravningsbyrån i Arvidsjaur Stationsgatan 30F, 933 32 Arvidsjaur På Begravningsbyrån i Arvidsjaur tillhandahåller de ett sortiment som har samband med ett dödsfall och är ert stöd genom hela processen.

Begrqvists Begravningsbyrå Hyttvägen 2, Sala En auktoriserad begravningsbyrå i Sala som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning. För mer komplicerade dödsbon samarbetar de med externa jurister.

Bergslagens Begravningsbyrå Viktoriagatan 2, 682 30 Filipstad En auktoriserad begravningsbyrå i Filipstad som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Bolins Begravningsbyrå Kungsgatan 48, Kristinehamn Bolins Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Kristinehamn som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, gåvobrev och testamenten.

Brogranit Stenhuggeri Stalevägen 19 i Munkedal Ett stenhuggeri med känsla och kvalitet Brogranit är ett litet stenhuggeri med stort personligt engagemang beläget i Munkedal, Bohuslän. De har tillverkat gravstenar sedan 1970-talet och använder metoder och tekniker från det gamla stenhantverket där det traditionella hantverket möter modern formgivning och design. Stenhuggeriet använder inga mellanhänder, vilket innebär att önskemålen framförs direkt till dem. För att känslan ska bli rätt och med bästa kvalitet vägleder de dig genom alla val fram till färdig gravsten. I deras sortiment finns en mängd olika stenmodeller, textstilar och ornament. Har man önskemål om ett särskilt motiv eller en egen inskription ombesörjer de givetvis även detta. Brogranit hjälper gärna till med förslag för att skapa en gravsten som speglar och hyllar den bortgångne. Du finner dem på Stalevägen 19 i Munkedal. För dig som bor i andra delar av landet kan det vara bra att veta att deras arbetsområde sträcker sig från StorStockholm och söderut.

Christians Begravningsbyrå Nygatan 64 B 31174 Falkenberg Christians Begravningsbyrå i Falkenberg är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Davidshalls Begravningsbyrå Mariedalsvägen 66, 217 61 Malmö En  begravningsbyrå i Malmö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning och arvskifte.

Eilert Ahlstrand Östergatan 13 533 30 Götene En auktoriserad och omtyckt begravningsbyrå i Götene som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. Erbjuder även hjälp med bouppteckning. Öppettider: Öppet efter överenskommelse

Eilert Ahlstrand Lidköping Södra Kyrkogatan 10 531 02 Lidköping En auktoriserad och omtyckt begravningsbyrå i Lidköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. Erbjuder även hjälp med bouppteckning.

Eaststone Gravstenar Se beskrivning Eaststone Gravstenar startade 1999 med ambitionen att vara prisledande på gravvårdar. År 2014 övertogs verksamheten av nuvarande ägare och bytte samtidigt namn till Eaststone Stockholm AB. Ambitionen är fortsatt att vara prisledande och företaget har byggt upp en betydande egen import. Det här ger dem möjlighet att ha en stark lagerhållning och en stor utställning där de erbjuder ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och med mycket korta leveranstider. De arbetar också med att utveckla sin miljömedvetna del, där du kan hitta en natursten eller en återvunnen sten. Ledorden hos Eaststone är: Personligt Strävar alltid efter att kunden ska få en så personligt anpassad produkt som möjligt. Det kan vara med en symbol som betydde mycket för den avlidne, den avlidnes namnteckning på stenen, ett speciellt typsnitt eller text. Allt originalarbete gör de själva med strävan att alltid lämna bästa resultat. Tryggt Alla gravstenar från Eaststone har 15 års sprickgaranti. De tvivlar aldrig på sin kvalitet. Ansvarstagande Tar ansvar för alla delmoment från det att de skriver beställningen, ansökan till kyrkogårdsförvaltning, leverans och montering som sker med egen erfaren personal. Så här går det till hos Eaststone: Efter att ni funnit den sten som passar er, bestämmer ni tillsammans vad som […]

Finns Begravningsbyrå Hunnebostrand Dinglevägen 27, 456 61 Hunnebostrand En auktoriserad begravningsbyrå i Hunnebostrand som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Finns Begravningsbyrå Munkedal Stationsvägen 18 455 31 Munkedal Finns Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Munkedal som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Finns Begravningsbyrå Tanumshede Riksvägen 119 457 31 Tanumshede Finns Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Tanumshede som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Lysekils Begravningsbyrå Järnvägsgatan 5, 453 35 Lysekil Lysekils Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Lysekil som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning och arvskifte och testamente.

Fjällmans Begravning Centrum Folkungagatan 10, 411 02 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå i Göteborgs Centrum som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Hisingen Hisingsgatan 25, 417 03 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå i Hisingen som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Högsbo Markmyntsgatan 6, 414 80 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå i Högsbo som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Lerum Stationsvägen 14, 443 30 Lerum En auktoriserad begravningsbyrå i Lerum som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Majorna Sannaplan 6, 414 73 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå i Majorna som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Redbergsplatsen Redbergsvägen 20, 416 65 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå vid Redbergsplatsen som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Sävedalen Göteborgsvägen 74, 433 63 Sävedalen En auktoriserad begravningsbyrå i Sävedalen som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Torslanda Flygledarevägen 3D, 423 37 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå i Torslanda som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Begravning Västra Frölunda Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda En auktoriserad begravningsbyrå i Västra Frölunda som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Fjällmans Lerum Stationsvägen 14, 443 30 Lerum En begravningsbyrå i Lerum med lång erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Fonus Linköping Drottninggatan 50 582 27 Linköping Fonus begravningsbyrå i Linköping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Mjölby Kungsvägen 56 595 30 Mjölby Fonus begravningsbyrå i Mjölby ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjejuristen för familjejuridiska frågor.

Fonus Norrköping Gamla Rådstugugatan 34, 600 02 Norrköping Fonus begravningsbyrå i Norrköping ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjejuristen för familjejuridiska frågor.

Fonus Finspång Kalkugnsvägen 8 612 30 Finspång Fonus begravningsbyrå i Finspång ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Forshaga Begravningsbyrå Storgatan 56, 667 30 Forshaga En auktoriserad och omtyckt begravningsbyrå i Forshaga som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Halmstad Begravningsbyrå Kungsgatan 9 302 45 Halmstad Auktoriserad begravningsbyrå i Halmstad som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Hansén & Lindhs Fäladsgatan 4B 291 59 Kristianstad En auktoriserad begravningsbyrå i Kristianstad som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Holmgrens Begravningsbyrå Varbergsvägen 195 434 46 Kungsbacka Begravningsbyrå i Kungsbacka som byrån tar hand om hela processen, allt från transport till val av kista, blommor, tryckt material och bouppteckning.

Hultcrantz Sturegatan 22, 722 13 Västerås Hultcrantz är en auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i Västerås som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Hultsfreds Begravningsbyrå Storgatan 69 577 30 Hultsfred Hultsfreds Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Hultsfred som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Wennbergs Begravningsbyrå Storgatan 9 570 80 Virserum Wennbergs Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Virserum som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Isacssons Begravningsbyrå Örkelljunga Skogavägen 6 286 31 ÖRKELLJUNGA Auktoriserad byrå i Örkelljunga som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och stämningsfull begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Krister Holmqvist Begravningsbyrå Nygatan 1 B 372 37 Ronneby En familjeägd begravningsbyrå i Ronneby med mångårig erfarenhet av att utforma begravningar både kyrkliga och borgerliga. Har även lång erfarenhet att göra bouppteckningar och arvskifte.

Livias Begravningsbyrå Övre Kaserngården 12 415 28 Göteborg Livias Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningar och kan hjälpa er från den första svåra stunden till att planera och genomföra ett vackert och personligt avsked.

Mälarö Begravningsbyrå Ekerövägen 53, 178 34 Ekerö Familjeägd begravningsbyrå på Ekerö med 20 års erfarenhet som arrangerar, hela eller delar av, vackra och minnesvärda begravningar. Bistår även med juridiska tjänster som boupppteckning, arvskifte, testamenten och förvaltning.

Nerikes Begravningsbyrå Olaigatan 27, 703 61 Örebro Nerikes Begravningsbyrå i Örebro drivs av omtanke och värme. De är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, gåvobrev och testamente.

Nynäshamns Begravningsbyrå Heimdalsvägen 6 149 32 Nynäshamn Nynäshamns Begravningsbyrå är en familjeägd och diplomerad byrå i Nynäshamn utanför Stockholm som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även utföra bouppteckningar. Vänligen ring för tidsbokning.

Begravningsbyrån Roland Andersson Älvgatan 11 652 25 KARLSTAD En begravningsbyrå i Karlstad som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning och arvskifte.

Rospiggen Begravningsbyrå Strandgatan 7 185 32 Vaxholm Begravningsbyrå i Vaxholm utanför Stockholm som hjälper dig arrangera en vacker och minnesvärd begravning.

Säffle Begravningsbyrå Sundsgatan 25, 661 42 Säffle En auktoriserad begravningsbyrå i Säffle som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, testamente och arvskifte.

Siljans Leksand Sparbanksgatan 2b, 793 31 Leksand En begravningsbyrå i Leksand som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Siljans Rättvik Storgatan 19, 795 30 Rättvik En begravningsbyrå i Rättvik som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Skagerstrands Begravningsbyrå Nickkällgatan 21 691 34 Karlskoga En auktoriserad begravningsbyrå i Karlskoga som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Skagerstrands Degerfors Kanadagatan 2 693 31 Degerfors En auktoriserad begravningsbyrå i Degerfors som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Skagerstrands Laxå Skolgatan 11 695 30 Laxå En auktoriserad begravningsbyrå i Laxå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Söderquist Begravningsbyrå Mariatorget 1 118 48 STOCKHOLM En auktoriserad begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm som med professionalism och omtanke hjälper till att ordna personliga begravningar oavsett omfattning och form. De har ett brett urval av produkter och tjänster att välja mellan och du får alltid med dig en specificerad prisuppgift hem efter besöket. Det finns även ett fint urval av dikter och musik man kan lyssna på på plats på deras kontor. Byrån erbjuder även möjligheten att göra beställningar online.

Thure Söderquists Saltsjöbaden Ringvägen 46, Saltsjöbaden En auktoriserad begravningsbyrå i Saltsjöbaden som med professionalism och omtanke hjälper till att ordna personliga begravningar oavsett omfattning och form. De har ett brett urval av produkter och tjänster att välja mellan och du får alltid med dig en specificerad prisuppgift hem efter besöket. Det finns även ett fint urval av dikter och musik man kan lyssna på på plats på deras kontor. Byrån erbjuder även möjligheten att göra beställningar online.

Stigssons Begravningsbyrå Köpmansgatan 91, Båstad Stigssons Begravningsbyrå i Båstad är en auktoriserad byrå genom SBF. Hos dem möter du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. De hjälper dig med att skapa en minnesvärd begravning och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Stockholms Begravningstjänst Ekerö Bryggavägen 110, Ekerö En familjeägd begravningsbyrå på Ekerö utanför Stockholm med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Stockholms Begravningstjänst Farsta Gubbängsvägen 115, 122 45 Enskede En familjeägd begravningsbyrå i Farsta med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Stockholms Begravningstjänst Hammarby Sjöstad Vävar Johans gata 19, Hammarby Sjöstad En familjeägd begravningsbyrå I Hammarby Sjöstad med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Stockholms Begravningstjänst Huddinge Diagnosvägen 14-16, Huddinge En familjeägd begravningsbyrå i Huddinge med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Stockholms Begravningstjänst Södermalm Lundagatan 38, Stockholm En familjeägd begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Stockholms Begravningstjänst Östermalm Engelbrektsgatan 41, Stockholm En familjeägd begravningsbyrå på Östermalm i Stockholm med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Tornbo Begravningsbyrå Nygatan 6 242 31 Hörby Auktoriserad begravningsbyrå i Hörby som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Umeå Begravningsbyråer Östra Kyrkogatan 85, 903 43 Umeå Auktoriserad begravningsbyrå i centrala Umeå. Hjälper dig genom din svåra stund och kan bistå med hjälp under hela processen. Du kan även sköta en stor del själv genom deras online-tjänster.

Vallentuna-Täby Begravningstjänst Tellusvägen 7 186 36 Vallentuna En familjeägd begravningsbyrå i Vallentuna med lång erfarenhet och bred kompetens. Erbjuder att vara med dig i hela processen kring begravningar och kan även bistå med viss juridisk hjälp och kunskap, som arvskiften och bouppteckning.

Westlings Begravningsbyrå Rosenhällsgatan 3 633 58 Eskilstuna Begravningsbyrå i Eskilstuna som hjälper dig få en fin och minnesvärd begravning av dina nära.

Widéns Begravningsbyrå Herrgårdsgatan 22, 652 24 Karlstad, En auktoriserad begravningsbyrå i Karlstad som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Anderssons Begravningsbyrå Storgatan 48 703 63 Örebro Anderssons Begravningsbyrå är en liten och familjär byrå i Örebro som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kapellvägen 7, 446 32 Älvängen Begravningsbyrå i Älvängen som erbjuder hjälp med allt inom begravningar och familjejuridik såsom bouppteckningar, gåvobrev, testamenten och äktenskapsförord med mera.

Ale Älvdalens Begravningsbyrå i Surte Göteborgsvägen 66, 445 57 Surte Begravningsbyrå i Surte som erbjuder hjälp med allt inom begravningar och familjejuridik såsom bouppteckningar, gåvobrev, testamenten och äktenskapsförord med mera.

Alen Begravningsbyrå Umeå Västra Norrlandsgatan 40, Umeå Alen Begravningsbyrå i Umeå är en begravningsarrangör som erbjuder dig både råd och hjälp med att skapa ett fint och minnesvärt avsked. De hjälper till med begravning, bouppteckning, gravsten, minnesstunder och det mesta annat kring en begravning.

Alen Begravningsbyrå Vännas Drottninggatan 29, Vännäs Alen Begravningsbyrå i Vännäs är en begravningsarrangör som erbjuder dig både råd och hjälp med att skapa ett fint och minnesvärt avsked. De hjälper till med begravning, bouppteckning, gravsten, minnesstunder och det mesta annat kring en begravning.

Allmänna Begravningsbyrån Järnvägsgatan 11B, 703 62 Örebro, Sverige Allmänna Begravningsbyrån är en auktoriserad byrå i Örebro som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente. Byrån har sitt kontor i Örebro men hjälper även till i orter som Kumla, Hallsberg, Askersund,Fjugesta, Degerfors, Laxå, Lindesberg, Nora, Hällefors, Kopparberg, Eskilstuna, Arboga, Köping, Linköping och Motala.

Älvdalens Begravningsbyrå Norra Bredåker 72 961 98 BODEN Begravningsbyrå i Boden med följande tjänster: Kyrklig begravning/Borgerlig begravning, Kistläggning direkt i hemmet eller på bårhus, Svepning, Transport till kyrka/kremering, Förmedla anmälan för minnesstund, Telegram, Minnesalbum och Enklare bouppteckning

Älvsbyns Begravningsbyrå Storgatan 7, 942 31 Älvsbyn Auktoriserad begravningsbyrå  i Älvsbyn som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning.

Jämjö Begravningsbyrå Västra Riksvägen 6, 373 72 Jämjö En auktoriserad begravningsbyrå i Jämjö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Karlskrona Ceremonibyrå Amiralitetsgatan 6 A, 371 30 Karlskrona Karlskrona Ceremonibyrå är en auktoriserad byrå i Karlskrona som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Andersson-Munkert Begravningsbyrå Ringvägen 6, 117 26 Stockholm Andersson-Munkert Begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och förvaltning med mera. Byrån är auktoriserad genom SBF.

Årjängs Begravningsbyrå Sveavägen 20, 672 30 Årjäng En auktoriserad begravningsbyrå i Årjäng som startade redan under 1930-talet. Utöver hjälp med hela processen runt en begravning så erbjuder de även juridiska tjänster som bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte.

Arjeplogs Begravningsbyrå Lugnetvägen 4 93831 Arjeplog Arjeplogs Begravningsbyrå är auktoriserad begravningsbyrå via Sveriges Begravningsbyråers Förbund. På begravningsbyrån tillhandahåller de ett sortiment som har samband med ett dödsfall samt även vissa juridiska tjänster såsom bouppteckning, arvskiften m.m.

Looströms Begravningsbyrå Västra Storgatan 11, 694 30 Hallsberg Begravningsbyrå i Hallsberg.

Åstorp & Bjuvs Begravningsbyrå Skogsgatan 32, 265 34 Åstorp En auktoriserad begravningsbyrå i Åstorp som har många års erfarenhet av att hjälpa med att skapa ett minnesvärt avsked. De har tydliga pris- och produktbeskrivningar och ni får alltid en prisuppgift med överenskomna tjänster och varor specificerade. Erbjuder även juridiska tjänster som hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte.

Åtvidabergs Begravningsbyrå Verksgatan 1 597 30 Åtvidaberg Auktoriserad begravningsbyrå i Åtvidaberg som erbjuder begravningstjänster och juridiska tjänster med mycket stora fördelar för sina kunder. Detta mycket tack vare att de ingår i gruppen Westergrens Begravningsbyråer.

Beckmans Begravningsbyrå Renstiernas Gata 49, Stockholm Auktoriserad begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Huddinge Begravningsbyrå Kommunalvägen 20, Huddinge Auktoriserad begravningsbyrå i Huddinge som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Högdalens Begravningsbyrå Önskehemsgatan 43, Bandhagen Begravningsbyrå i Högdalen/Bandhagen som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Begravningsbyrån Ing-Marie Dyksväg 3, 374 52 Asarum Begravningsbyrå i Asarum med lång erfarenhet som hjälper dig arrangera en vacker och minnesvärd begravning.

Begravningsbyrån Liljenberg Broby Brobygården Tydingegatan 1b, 280 60 Broby Begravningsbyrån Liljenberg är ett familjeföretag med kontor bland annat i Broby som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som exempelvis bouppteckning.

Begravningsbyrån Liljenberg Glimåkra Storgatan 23, 280 64 Glimåkra Begravningsbyrån Liljenberg är ett familjeföretag som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som exempelvis bouppteckning.

Begravningsbyrån Liljenberg Lönsboda Östra Järnvägsgatan 5, 28070 Lönsboda Begravningsbyrån Liljenberg är ett familjeföretag med kontor bland annat i Lönsboda som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som exempelvis bouppteckning.

Vätterbygdens Begravningstjänst Nygatan 11 553 16 Jönköping Vätterbygdens Begravningsbyrå i Jönköping är en auktoriserad byrå som arbetar med allt kring dödsfallet och begravningen som bokning av kyrkor, lokal, dödsannonser, blommor, musik, begravning och gravsten med mera. De har även en avdelning som jobbar med bouppteckning, arvskifte samt annan familjejuridik.

Nilsson Begravningsbyrå Svedala Marknadstorget 23 233 31 Svedala En auktoriserad begravningsbyrå i Svedala med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Nilssons Begravningsbyrå Eslöv Västerlånggatan 57 241 31 Eslöv En auktoriserad begravningsbyrå i Eslöv med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Nilssons Begravningsbyrå Röstånga Billingevägen 8 268 68 Röstånga En auktoriserad begravningsbyrå i Röstånga med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera. Öppettider: Enligt överenskommelse

Slottstadens Begravningsbyrå Regementsgatan 27 217 53 Malmö En auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i centrala Malmö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Bergs Begravningsbyrå Svenstavik Centrumvägen 10 A, 840 40 SVENSTAVIK Bergs är en auktoriserad begravningsbyrå i Svenstavik som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Bergs Begravningsbyrå Ölandsgatan 5, 392 31 Kalmar Bergs Begravningsbyrå är en auktoriserad och trygg byrå i Kalmar som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Begravningsbyrån Alviks Strand Gustavslundsvägen 143, Bromma En begravningsbyrå i Alvik, Bromma, som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Arrangerar kyrkliga och borgerliga begravningar och även ceremonier enligt annan tro eller livsåskådning.

Bjärtrå Begravningsbyrå Strinne 147, 872 96 Bjärtrå En auktoriserad begravningsbyrå i Bjärtrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Bjerstafs Begravningsbyrå N Esplanaden 3, 343 30 Älmhult En auktoriserad begravningsbyrå i Älmhult, Småland. På Bjerstafs har samtliga medarbetare genomgått de utbildningar som krävs för auktorisation från Sveriges Begravningsbyråers Förbund. De har även utbildat sig inom borgerlig begravning, barnbegravningar, juridik och försäkringsfrågor.

Bjerstafs Ljungby Drottninggatan 50, 341 36 En auktoriserad begravningsbyrå i Ljungby, Småland. På Bjerstafs har samtliga medarbetare genomgått de utbildningar som krävs för auktorisation från Sveriges Begravningsbyråers Förbund. De har även utbildat sig inom borgerlig begravning, barnbegravningar, juridik och försäkringsfrågor.

Björkdahls Begravningsbyrå S. Ringgatan 8 | 441 30 Alingsås Begravningsbyrå i Alingsås som hjälper till med att arrangera begravningar.

Björkdahls Begravningsbyrå Herrljunga Storgatan 34 | Herrljunga Begravningsbyrå i Herrljunga som hjälper till med att arrangera begravningar.

Björkdahls Begravningsbyrå i Vårgårda Centrumgatan 21, Vårgårda Begravningsbyrå i Vårgårda som hjälper till med att arrangera begravningar.

Björkdahls Begravningsbyrå i Norrköping Södra Promenaden 140, 602 31 Norrköping Björkdahls Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Norrköping som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Blixt Begravningsbyrå Göteborgsvägen 51 463 31 Lilla Edet Blixt Begravningsbyrå i Lilla Edet är en auktoriserad byrå med erfaren personal som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. Erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamente med mera.

Bodens Begravningsbyrå Kungsgatan 14, 961 31 Boden Begravningsbyrå i Bodensom är auktoriserad genom SBF. De erbjuder hjälp och rådgivning med att skapa en minnesvärd begravning och kan vara med dig genom hela processen.

Brämhults Begravningsbyrå Källbäcksrydsgatan 9B 507 42 Borås Begravningsbyrå i Borås som hjälper till med Begravning, Blommor, Transporter, Bouppteckning, Arvskifte, Testamente, Gravsten, Försäkringar och Deklarationer.

Cardells Begravningsbyrå Folkungagatan 93, 116 30 STOCKHOLM Cardells Begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera. De är auktoriserade genom SBF.

Casells Mjölby Stora Torget 2, 595 30 MJÖLBY Casells Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Mjölby som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning.

Casells Motala Kyrkogatan 4, 591 35, MOTALA Casells Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Motala som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning.

Casells Begravningsbyrå Kapellgatan 4 55316 Jönköping Casells Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Jönköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning.

Casells Nässjö Skolgatan 4, Nässjö Casells Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Nässjö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning.

Ceremonia Lerum Göteborgsvägen 3,443 30 Lerum Ceremonia i Lerum, en modern byrå med lång erfarenhet, är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Edlunds Begravningsbyrå Folkungagatan 10, 411 02 Göteborg Edlunds Begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Ekens Begravningsbyrå Råsundavägen 160 169 36 Solna Liten begravningsbyrå i Solna med erfarna och engagerade medarbetare. Här får du hjälp och vägledning när det gäller planering och genomförande av begravningen, så att det blir ett avsked utifrån dina önskemål.

Krokoms Begravningsbyrå Aspåsvägen 16, 835 32 Krokom En auktoriserad begravningsbyrå i Krokom som erbjuder hjälp med begravning, gravsten, minnesgåvor med mera. De har även en egen juridisk avdelning som kan hjälpa till med allt vad familjejuridiken kräver, såsom bouppteckning, arvskifte, testamente, gåvor och bodelningar.

Emmaboda Begravningsbyrå Södra Vägen 9 361 31 EMMABODA En auktoriserad begravningsbyrå i Emmaboda som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente.

Begravningstjänst i Enköping Eriksgatan 18 749 49 Enköping Begravningstjänst i Enköping är en auktoriserad begravningsbyrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Enköpings Begravningsbyrå Kyrkogatan 36 745 31 Enköping En auktoriserad begravningsbyrå i Enköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Erikssons Begravningsbyrå Filarevägen 4, 683 24 Hagfors Erikssons Begravningsbyrå i Hagfors är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridisk hjälp med sådant som bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning.

Falbygdens Begravningsbyrå Odengatan 24 A, 521 46 Falköping En auktoriserad begravningsbyrå i Falköping med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Falu Begravningsbyrå Bergsskolegränd 6 791 30 Falun En auktoriserad begravningsbyrå i Falun som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar arrangerar allt enligt era önskemål.

Fondkistan Begravningsbyrå Storgatan 64C, 262 35 Ängelholm Begravningsbyrå i Ängelholm.

Fondkistan Västerås Köpingsv. 36 724 60 Västerås Fondkistan Västerås hjälper bland annat till med planering av begravningen, att skapa en annons, och hos dem kan du även beställa blommor eller boka minnesstund. Bistår även med juridiska tjänster som bodelning, gåvobrev och bouppteckning med mera,

Götmars Askersund Väderkvarnsgatan 16 696 30 Askersund Auktoriserad begravningsbyrå i Askersund som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Fellingsbro Doktorsvägen 6 732 71 Fellingsbro Auktoriserad begravningsbyrå i Fellingsbro som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Frövi Järnvägsgatan 6 718 30 Frövi Auktoriserad begravningsbyrå i Frövi som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Kumla Hagendalsvägen 12 692 30 Kumla Auktoriserad begravningsbyrå i Kumla som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Lindesberg Kungsgatan 28 711 30 Lindesberg Auktoriserad begravningsbyrå i Lindesberg som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Odensbacken Örebrovägen 8 715 31 Odensbacken Auktoriserad begravningsbyrå i Odensbacken som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten. Detta kontor bistår framför allt Askers, Lännäs, Stora Mellösas samt Brevens församlingar, oavsett om det handlar om en kyrklig eller borgerlig begravning.

Götmars i Nora Prästgatan 4 713 31 Nora Auktoriserad begravningsbyrå i Nora som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Örebro Borgmästargatan 9 702 25 Örebro Auktoriserad begravningsbyrå i Örebro som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Götmars Hallsberg Västra Storgatan 9 694 30 Hallsberg Auktoriserad begravningsbyrå i Hallsberg som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Halldoffs Begravningsbyrå Tegnergatan 7, 111 40 Stockholm En auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i centrala Stockholm som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Halldoffs Begravningsbyrå Haninge Träffgatan 4, 136 44 Haninge En auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i Haninge som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Halldoffs Begravningsbyrå Årsta Johanneshovsvägen 118-120, 120 50 Årsta En auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i Årsta, Stockholm, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Hallsénius Begravningsbyrå Stockholmsväg.46, 181 32 Lidingö En auktoriserad begravningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens på Lidingö utanför Stockholm som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Hallsénius Begravningsbyrå Stockholm Upplandsgatan 15, 113 60 Stockholm Hallsénius är en auktoriserad begravningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens i Stockholm som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Hallsénius Begravningsbyrå Täby Stockholmsvägen 132, 187 32 Täby Hallsénius är en auktoriserad begravningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens i Täby som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Hallsénius Begravningsbyrå Vallentuna Centrumpassagen 8, Vallentuna Centrum Hallsénius är en auktoriserad begravningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens i Vallentuna som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Hallsénius Begravningsbyrå Åkersberga Storängstorget 15, 184 30 Åkersberga Hallsénius är en auktoriserad begravningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens i Vallentuna som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Haninge-Tyresö Begravningsbyrå Myggdalsvägen 8, 13543 Tyresö Haninge-Tyresö Begravningsbyrå i Tyresö är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning.

Haninge-Tyresö Begravningsbyrå Åbyplan 1, 13734 Västerhaninge Haninge-Tyresö Begravningsbyrå i Västerhaninge är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning.

Hanssons Begravningsbyråer Bromma Abrahamsbergsvägen 31-33, Bromma Auktoriserad byrå i Bromma, Stockholm, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Spånga Begravningsbyrå Värsta Allé 7, 163 51 Spånga Auktoriserad byrå i Spånga, Stockholm, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Sundbybergs Begravningsbyrå Sturegatan 14, Sundbyberg Auktoriserad byrå i Sundbyberg, Stockholm, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Helgeådalens Begravningsbyrå Västra Järnvägsgatan 6, Broby En trygg och auktoriserad byrå i Broby som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, vare sig den är kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Helgeådalens Begravningsbyrå Fabriksgatan 1, Osby En trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, vare sig den är kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Hellbergs Begravningsbyrå Storgatan 31, Boxholm Hellbergs Begravningsbyrå i Boxholm är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Hernö Begravningsbyrå Storgatan 20, 871 31 Härnösand Auktoriserad begravningsbyrå i Härnösand som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Höga Kusten Begravningsbyrå Björnavägen 64A, Örnsköldsvik Höga Kusten Begravningsbyrå är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Höga Kusten Begravningsbyrå i Bjästa Kyrkvägen 1, Bjästa Höga Kusten Begravningsbyrå i Bjästa är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Höga Kusten Begravningsbyrå i Ullånger Sundbrogatan 42, Ullånger Höga Kusten Begravningsbyrå i Ullånger är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Holms Begravningsbyrå Sankt Eriksgatan 86 113 62 STOCKHOLM Holms Begravningsbyrå i Vasastan i Stockholm omhändertar och ordnar allt i samband med begravningen.

Hallsénius & Lindholm Vaksalagatan 26 , 753 31 Uppsala Auktoriserade Hallsénius & Lindholm är Uppsalas äldsta begravningsbyrå, en byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och föräkringsfrågor.

Jensens Begravningsbyrå ärnvägsgatan 23, 262 32 Ängelholm Jensens Begravningsbyrå i Ängelholm hjälper dig att ordna med allt som hör till en begravning. De anordnar begravningar, gravstenar och bouppteckningar i hela Skåne, med kontor även i Örkelljunga, Helsingborg och Perstorp.

Jensens Begravningsbyrå Perstorp Hantverkaregatan 2, 284 31 Perstorp Jensens Begravningsbyrå i Perstorp hjälper dig att ordna med allt som hör till en begravning. De anordnar begravningar, gravstenar och bouppteckningar i hela Skåne, med kontor även i Örkelljunga, Helsingborg och Ängelholm.

Jensens Begravningsbyrå Örkelljunga Storgatan 13, 286 37 Örkelljunga Jensens Begravningsbyrå i Örkelljunga hjälper dig att ordna med allt som hör till en begravning. De anordnar begravningar, gravstenar och bouppteckningar i hela Skåne, med kontor även i Ängelholm, Helsingborg och Perstorp.

Josefsson Begravningsbyrå Bodafors Sandsjövägen 15, Bodafors En erfaren och auktoriserad begravningsbyrå i Bodafors som erbjuder hjälp med begravning, gravsten, annonser, minnesgåvor med mera. Josefsson begravningsbyrå har även lång erfarenhet och kunskap när det gäller familjejuridik. De kan bistå dig med upprättande av testamente, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal samt bodelning vid äktenskapsskillnad eller vid samboförhållandes upphörande. Utöver det hjälper de er gärna med med bouppteckning, boutredning, dödsboförvaltning, arvskifte, inbördes auktion, avyttring av fastighet eller bostadsrättslägenhet, lagfartsansökan och allt annat kring avveckling av dödsbon.

Josefsson Begravningsbyrå Sävsjö Sandsjövägen 3, 576 36 Sävsjö En erfaren och auktoriserad begravningsbyrå i Sävsjö som erbjuder hjälp med begravning, gravsten, annonser, minnesgåvor med mera. Josefsson begravningsbyrå har även lång erfarenhet och kunskap när det gäller familjejuridik. De kan bistå dig med upprättande av testamente, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal samt bodelning vid äktenskapsskillnad eller vid samboförhållandes upphörande. Utöver det hjälper de er gärna med med bouppteckning, boutredning, dödsboförvaltning, arvskifte, inbördes auktion, avyttring av fastighet eller bostadsrättslägenhet, lagfartsansökan och allt annat kring avveckling av dödsbon.

Karins Begravningsbyrå Torggatan 2, 824 70 Delsbo Karins Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Delsbo som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Karins Begravningsbyrå Käppuddsgatan 1, 824 30 Hudiksvall Karins Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Hudiksvall som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Kinds Begravningsbyrå Gislaved Köpmangatan 14 332 30 Gislaved En auktoriserad begravningsbyrå i Gislaved som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Klockarebolaget Bromma Brommaplan 409 168 76 Bromma Klockarebolaget i Bromma ordnar begravningar över hela Stockholm med omnejd och även utanför staden. De flesta anordnas i Bromma men även i områden som Hässelby, Vällingby, Ekerö, Färingsö, Drottningholm, Solna, Spånga, Lidingö, Djursholm och Täby. Klockarebolagets värdegrund är värdighet, noggrannhet och ett vänligt bemötande.

Klockarebolaget Östermalm Linnégatan 48A 114 54 STOCKHOLM Klockarebolaget i Östermalm ordnar begravningar över hela Stockholm med omnejd och även utanför staden. De flesta anordnas i Bromma men även i områden som Hässelby, Vällingby, Ekerö, Färingsö, Drottningholm, Solna, Spånga, Lidingö, Djursholm och Täby. Klockarebolagets värdegrund är värdighet, noggrannhet och ett vänligt bemötande.

Laholms Begravningsbyrå Storgatan 19 312 30 Laholm En auktoriserad begravningsbyrå i Laholm som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Lenbergs Borås Södra Kyrkogatan 37, 503 34 Borås Lenbergs är en auktoriserad begravningsbyrå i Borås som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som bouppteckning och arvskifte.

Lenbergs Ulricehamn Prästgårdsgatan 1, 523 36 Ulricehamn Lenbergs är en auktoriserad begravningsbyrå i Ulricehamn som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som bouppteckning och arvskifte.

Lerums Begravningsbyrå Brobacken 2 D, 443 30 LERUM En auktoriserad begravningsbyrå i Lerum med lång erfarenhet och bred kompetens som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Görgen & Ulla Lindblad Doktorsvägen 3 533 32 Götene En begravningsbyrå i Götene som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. Erbjuder även hjälp med bouppteckning och diverse försäkringsfrågor.

Görgen & Ulla Lindblads N:a Kyrkogatan 1 531 32 Lidköping En begravningsbyrå i Lidköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. Erbjuder även hjälp med bouppteckning och diverse försäkringsfrågor.

Lindblad Begravningsbyrå Kaplansgatan 8, 792 32 MORA Lindblad Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Mora som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, gåvobrev och testamenten samt annan familjejuridik.

Lindholms Begravningsbyrå Storgatan 12, 263 37 Höganäs Lindholms Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Höganäs som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Lindströms Begravningsbyrå Rosenborgsgatan 29 A 561 31 Huskvarna Lindströms Begravningsbyrå i Huskvarna är en auktoriserad byrå som arbetar med allt kring dödsfallet och begravningen som bokning av kyrkor, lokal, dödsannonser, blommor, musik, begravning och gravsten med mera. De har även en avdelning som jobbar med bouppteckning, arvskifte samt annan familjejuridik.

Liljemarks Begravningsbyrå Hässelby Loviselundsvägen 27 165 59 Hässelby En auktoriserad, trygg och erfaren begravningsbyrå i Hässelby som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, bodelning och arvskifte.

Liljemarks Begravningsbyrå Järfälla Drabantvägen 17, 1 tr 177 50 Järfälla En auktoriserad, trygg och erfaren begravningsbyrå i Järfälla som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, bodelning och arvskifte.

Ludvika Begravningsbyrå Tingshusgatan 12, 771 22 LUDVIKA En auktoriserad begravningsbyrå i Linköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning.

Luleå Begravningsbyrå Rådhustorget 4, 972 32 LULEÅ Begravningsbyrå mitt i Luleå som hjälper dig med allt kring begravningar och erbjuder även juridiska tjänster.

Luleå Begravningsbyrå Rådhustorget 4, 972 32 Luleå En auktoriserad begravningsbyrå i Luleå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Lycksele Begravningstjänst Borgaregatan 18, Lycksele Lycksele Begravningstjänst är en auktoriserad begravningsbyrå i Lycksele som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. Erbjuder även familjejuridiska tjänster som hjälp med bouppteckning, arvskifte, gåvobrev och testamente med mera.

Borensberg Begravningsbyrå Husbyvägen 7, Borensberg En auktoriserad begravningsbyrå i Borensberg som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det skräddarsytt efter dina egna önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning om så önskas.

Motala Begravningsbyrå Storgatan 21, Motala En auktoriserad begravningsbyrå i Motala som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det skräddarsytt efter dina egna önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning om så önskas.

Nacka Strands Begravningsbyrå Cylindervägen 18, 131 52 Nacka Nacka Strands Begravningsbyrå är ett familjeföretag i Nacka som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, vare sig den är kyrklig eller borgerlig.

Norbys Begravningsbyrå Samaritgatan 4, 314 34 Hyltebruk Auktoriserad begravningsbyrå i Hyltebruk som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Nylanders Begravningsbyrå Centralesplanaden 9, Örnsköldsvik En auktoriserad begravningsbyrå i Örnsköldsvik som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Öarnas Begravningsbyrå Västra Vägen 25, 475 42 Hönö Begravningsbyrå på Hönö som erbjuder hjälp med allt inom begravningar och familjejuridik såsom bouppteckningar, gåvobrev, testamenten och äktenskapsförord med mera.

Ellebrinks Begravningsbyrå Brunflovägen 5, 831 36 Östersund Ellebrinks Begravningsbyrå i Östersund erbjuder hjälp med begravning, gravsten, minnesgåvor med mera. De har även en egen juridisk avdelning som kan hjälpa till med allt vad familjejuridiken kräver, såsom bouppteckning, arvskifte, testamente, gåvor och bodelningar.

Östersunds Begravningsbyrå Kyrkgatan 29, 831 50 Östersund En auktoriserad begravningsbyrå i Östersund som erbjuder hjälp med begravning, gravsten, minnesgåvor med mera. De har även en egen juridisk avdelning som kan hjälpa till med allt vad familjejuridiken kräver, såsom bouppteckning, arvskifte, testamente, gåvor och bodelningar.

Östgöta Begravningsbyrå Norrköping Trädgårdsgatan 27, 602 42 Norrköping Östgöta Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Norrköping som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente genom sitt samarbete med Juristbyrån och LRF konsult.

Östlunds Begravningsbyrå Djulögatan 54 641 31 KATRINEHOLM En auktoriserad begravningsbyrå i Katrineholm som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Östlunds Begravningsbyrå Flen Södra Järnvägsgatan 5 642 35 FLEN En auktoriserad och omtyckt begravningsbyrå i Flen som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Bröderna Persson Eriksgatan 124, 261 40 Landskrona Bröderna Persson är en auktoriserad och trygg begravningsbyrå i Landskrona som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Bröderna Persson i Svalöv Svalegatan 1B, 268 31 Svalöv Bröderna Persson är en auktoriserad och trygg begravningsbyrå i Svalöv som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Piteå Begravningsbyrå Bryggargatan 1A, 941 37 Piteå Begravningsbyrå i Piteå. Få hjälp med hela processen kring en begravning. Erbjuder även hjälp med juridiska frågor som testamenten, gåvobrev, bouppteckning med mera.

Råå Begravningsbyrå Landskronavägen 31, 252 32 Helsingborg Råå Begravningsbyrå i Helsingborg hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter personens och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Agenda Begravningsbyrå Medborgargatan 31, Sundsvall Agenda Begravningsbyrå i Sundsvall är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte, testamente och samboavtal.

Hässjö Begravningsbyrå Köpmangatan 38 861 31 Timrå Hässjö Begravningsbyrå i Timrå är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte, testamente och samboavtal.

Thomas Anderssons Begravningsbyrå Köpmangatan 5, Sundsvall Thomas Anderssons Begravningsbyrå i Sundsvall är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte, testamente och samboavtal.

Rörsjöstadens Begravningsbyrå Kungsgatan 20, 211 49 Malmö En liten privatägd begravningsbyrå i centrala Malmö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och försäkringsfrågor.

Sandstedts Begravningsbyrå Falköpingsvägen 7, 565 33 Mullsjö En auktoriserad begravningsbyrå i Mullsjö med lång erfarenhet som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det skräddarsytt efter dina egna önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning om så önskas. Öppet efter överenskommelse.

Silverstadens Begravningsbyrå Sala Gruvgatan 9, 733 30 Sala En personlig och familjeägd begravningsbyrå i Sala med lång erfarenhet inom begravning och juridik. Hjälper dig gärna, utöver att anordna en minnesvärd begravning, med juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte, testamente, gåvobrev med mera.

Silverstadens Begravningsbyrå Täby Radarvägen 7, 183 61 Täby En personlig och familjeägd begravningsbyrå i Täby med lång erfarenhet inom begravning och juridik. Hjälper dig gärna, utöver att anordna en minnesvärd begravning, med juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte, testamente, gåvobrev med mera.

Siv Holms Begravningsbyrå Kyrkogatan 11 794 30 Orsa Siv Holms är en auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i Orsa. Hos dem kan du få hjälp med att arrangera ett värdigt och minnesvärt avsked av din anhöriga. De är med i hela processen och hjälper dig oavsett om du vill ha en borgerlig eller kyrklig begravning. Du kan även få hjälp med familjejuridiska frågor som bouppteckning, testamenten och arvskifte.

Siv Holms i Älvdalen Dalgatan 76C 796 31 Älvdalen Siv Holms är en auktoriserad och erfaren begravningsbyrå i Älvdalen. Hos dem kan du få hjälp med att arrangera ett värdigt och minnesvärt avsked av din anhöriga. De är med i hela processen och hjälper dig oavsett om du vill ha en borgerlig eller kyrklig begravning. Du kan även få hjälp med familjejuridiska frågor som bouppteckning, testamenten och arvskifte.

Skellefteå Begravningsbyrå Nygatan 16 931 33 Skellefteå Skellefteå Begravningsbyrå arrangerar vackra traditionella begravningar, allt efter era önskemål för att skapa ett värdigt och stämningsfullt avsked.

Slottsalléns Begravningsbyrå Järnvägsgatan 1 392 33 KALMAR En auktoriserad begravningsbyrå i Kalmar som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Slottshöjdens Begravningsbyrå Rektorsgatan 18 254 36 Helsingborg Begravningsbyrå i Helsingborg som arrangerar allt kring begravning och erbjuder juridiska tjänster efter behov.

Åsbo Begravningsbyrå Köpmansgatan 7 284 31 Perstorp Auktoriserad begravningsbyrå i Perstorp som arrangerar allt kring begravning och erbjuder juridiska tjänster efter behov.

Sorti Begravningar Torsvikssvängen 43, 181 34 Lidingö En auktoriserad och modern begravningsbyrå på Lidingö som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som exempelvis bouppteckning.

Stedts Begravningsbyrå Hjo Fredsgatan 17 A, 544 33 HJO Auktoriserad begravningsbyrå i Hjo som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Steens Begravningsbyrå Kapellgatan 10 A 571 31 NÄSSJÖ Steens Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå lokaliserad i Nässjö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente.

Stjernfeldts Begravningsbyrå Östra Rönneholmsvägen 7, Malmö En borgerlig och nytänkande begravningsbyrå i Malmö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Tidevarv Gnesta Torggatan 1, 646 33 Gnesta En auktoriserad begravningsbyrå i Gnesta som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Tidevarv Järna Storgatan 2, 153 30 Järna En auktoriserad begravningsbyrå i Järna som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Tidevarv Nacka Hasselstigen 4 133 33 Saltsjöbaden Tidevarv är en auktoriserad begravningsbyrå i Nacka som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera. Öppettider efter överenskommelse, ring gärna och boka tid.

Tidevarv Trosa Torget 6C 619 35 TROSA Tidevarv är en auktoriserad begravningsbyrå i Trosa som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Tollstedts Begravningsbyrå Norra Kyrkogatan 10, 824 30, HUDIKSVALL Auktoriserad begravningsbyrå i Hudiksvall som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Begravningsbyrå Tomas Petersson Västra Storgatan 37, 283 31 Osby Begravningsbyrå i Osby. Erbjuder att vara med genom hela processen kring en begravning. Har även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamenten med mera.

Begravningsbyrå Tomas Petersson Köpmangatan 4, 343 30 Älmhult Begravningsbyrå i Älmhult. Erbjuder att vara med genom hela processen kring en begravning. Har även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamenten med mera.

Törnkvist Begravningsbyrå Fisktorget 5, 371 36 Karlskrona Törnkvist Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Karlskrona som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Törnkvist Begravningsbyrå Ronneby Kungsgatan 4, 372 30 Ronneby Törnkvist Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Ronneby som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning.

Törnkvist Lyckeby Riksvägen 37, 371 62 Lyckeby En auktoriserad begravningsbyrå i Lyckeby som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Ullmans Begravningsbyrå Östra Vallgatan 6 Kristianstad En mindre familjeägd begravningsbyrå i Kristianstad med lång erfarenhet som hjälper till med alla detaljer i samband med dödsfall.

Ullmans Begravningsbyrå Polgatan 3 290 10 Tollarp En mindre familjeägd begravningsbyrå i Tollarp med lång erfarenhet som hjälper till med alla detaljer i samband med dödsfall.

Levins & Serenander Bergagatan 2, Uppsala Levins & Serenander är en auktoriserad begravningsbyrå i Uppsala med mångårig erfarenhet, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Levins & Serenander S:t Persgatan 16, Uppsala Levins & Serenander är en auktoriserad begravningsbyrå i Uppsala med mångårig erfarenhet, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente. OBS, endast tidsbokade besök på detta kontor.

Väddö Begravningsbyrå Esplanaden 14, 761 45 Norrtälje En personlig och familjeägd begravningsbyrå i Norrtälje med lång erfarenhet av att arrangera begravningar och av juridik.

Valbo Begravningsbyrå Valbovägen 183 818 33 Valbo Begravningsbyrå i Valbo som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Wallins Begravningsbyrå Hantverkaregatan 6, Norrtälje Auktoriserad byrå i Norrtälje som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning och testamente.

Westmans Begravningsbyrå Strandgatan 1 872 35 KRAMFORS En auktoriserad begravningsbyrå i Kramfors som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Wickmans Begravningsbyrå Drottninggatan 3, 285 31 MARKARYD Wickmans Begravningsbyrå  är auktoriserad byrå i Markaryd med över 30 års erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Wickmans Strömsnäsbruk Lagastigsgatan 55, 287 31 STRÖMSNÄSBRUK Wickmans Begravningsbyrå  är auktoriserad byrå i Strömsnäsbruk med över 30 års erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Limhamns Begravningsbyrå Linnégatan 117, 216 18 Limhamn En auktoriserad begravningsbyrå i Limhamn, Malmö, som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Limhamns Begravningsbyrå i Värnhem Östra Förstadsgatan 62, 212 12 Malmö En auktoriserad begravningsbyrå i Värnhem, Malmö, som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Evigheten Begravningsbyrå Upplands-Väsby Väsbyvägen 26 J, 194 35 Upplands Väsby Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Upplands-Väsby präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Allbo Begravningsbyrå Alvesta Värendsgatan 4B, 342 30 Alvesta Auktoriserad Begravningsbyrå i Alvesta. Hos Allbo Begravningsbyrå finner du professionella begravningsrådgivare som är vana och kunniga när det gäller begravning och allt annat praktiskt kring ett dödsfall.

Far & Son Begravningsbyrå Sibyllegatan 41 114 42 Stockholm Far & Son Begravningsbyrå är en byrå med lång erfarenhet och bred kompetens på Östermalm i Stockholm. De är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning och kan hjälpa dig med både små och stora begravningar.

Grindstolpen S:t Olofsgatan 46, Uppsala Grindstolpen är en fullservicebyrå i Uppsala som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning och andra juridiska frågor.

Haparanda Begravningsbyrå Storgatan 76 953 31 Haparanda Haparandas äldsta begravningsbyrå som hjälper dig me allt som behöver ordnas i samband med begravning och gravsättning.

Igelströms Begravningsbyrå Kungsgatan 37, 681 31 Kristinehamn En personlig begravningsbyrå i Kristinehamn som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Katis Begravningsbyrå Storgatan 83, 953 31, Haparanda Begravningsbyrå i Haparanda som hjälper dig med allt kring begravningar. Det är stans enda privata aktör inom området och kan bistå dig med allt från att planera begravning med kistor, blommor, musik, gravstenar och minnesstund med mera till sådant som döds- och tackannonser. Behöver du hjälp med bouppteckningen kan Katis Begravningsbyrå hjälpa dig även med det.

Kyrkans Begravningsbyrå Kungsör Tessingatan 5C, 736 31 Kungsör En begravningsbyrå i Kungsör med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Liljengrens Begravningsbyrå Eklandagatan 4 412 55 Göteborg Liljengrens Begravningsbyrå hittar du i Göteborg och är en byrå mångårig erfarenhet av att ordna begravningar.

Liljengrens Begravningsbyrå Jönköping Klostergatan 56 553 35 Jönköping Liljengrens Begravningsbyrå hittar du i Jönköping och är en byrå mångårig erfarenhet av att ordna begravningar.

Ortholms Begravningsbyrå Hantverkaregatan 77 374 37 KARLSHAMN En auktoriserad och omtyckt begravningsbyrå i Karlshamn som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och arrangerar efter dina önskemål.

Robertsfors Begravningsbyrå Trädgårdsgatan 4, Robertsfors Begravningsbyrå i Robertsfors som är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte, testamente och samboavtal.

Älmhults Begravningsbyrå Eriksgatan 5, Älmhult Begravningsbyrå i Älmhult, Småland som är en del av Momento-gruppen. Erbjuder både allt kring begravningar och även vissa juridiska tjänster.

Andersson Begravningsbyrå Kristinehemsvägen 2, Hässleholm Auktoriserad och omtyckt begravningsbyrå i Hässleholm som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Arcus Höllviken Falsterbovägen 50, 236 51 Höllviken Arcus är en auktoriserad begravningsbyrå i Höllviken som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Axelssons Begravningsbyrå Strandvägen 98, 234 31 Lomma Axelssons är en auktoriserad begravningsbyrå i Lomma som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Axelssons Begravningsbyrå Getingevägen 1, 222 41 Lund Axelssons är en auktoriserad begravningsbyrå i Lund, Skåne, som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Begravningsbyrån Bengt Gustavsson V:a Långgatan 5, 731 32 Köping En auktoriserad begravningsbyrå i Köping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Begravningsbyrån Bengt Gustavsson Tackjärnsgatan 90, Västerås En auktoriserad och trygg begravningsbyrå i Västerås som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Kungsörs Begravningsbyrå V:a Långgatan 5, 731 32 Köping Kungsörs Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Köping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och gör minnesvärda arrangemang efter dina önskemål.

Begravningsbyrån Kalix Köpmannagatan 14 952 34 Kalix Begravningsbyrån Kalix, centralt i staden, arrangerar fina och minnesvärda begravningar.

Begravningstjänst i Kungälv Västra Gatan 18 442 31 KUNGÄLV En auktoriserad begravningsbyrå i Kungälv som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Mariestads Begravningsbyrå Kyrkogatan 10 542 30 Mariestad En auktoriserad begravningsbyrå i Mariestad som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, gåvobrev och diverse försäkringar.

Töreboda Begravningsbyrå Skolgatan 1 545 30 Töreboda En auktoriserad begravningsbyrå i Töreboda som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, gåvobrev och diverse försäkringar.

Vadsbo Begravningsbyrå Torggatan 19 548 32 Hova Vadsbo Begravningsbyrå är auktoriserad byrå i Hova som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, gåvobrev och diverse försäkringar. Öppet efter överenskommelse.

Borlänge Tunabygden Häradsvägen 25, 784 34 Borlänge Borlänge Tunabygden är en auktoriserad begravningsbyrå i Borlänge som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, bouppteckningar, gravvårdar, annonser, testamenten, samboavtal och juridik, hjälp med försäkringar och försäljning av gravvårdar, lyktor och ljus. De förmedlar även minnesfonder över hela landet.

Bräcke Begravningsbyrå Riksvägen 21 843 31 Bräcke Begravningsbyrå i Bräcke som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Brunkullans Begravningsbyrå Brunflo Centrumvägen 18 834 32 Brunflo Begravningsbyrå i Brunflo som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Carlsons Begravningsbyrå Kyrkogatan 41, 671 31 Arvika Begravningsbyrå i Arvika som är en del av Momento-gruppen. Erbjuder både allt kring begravningar och även vissa juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning.

C.A. Roséns S:t Larsgatan 17 582 24 Linköping En auktoriserad begravningsbyrå i Linköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Danderyds Begravningsbyrå Golfvägen 4 C, 182 31 Danderyd Begravningsbyrå i Danderyd som är en del av Momento-gruppen. En byrå med lång erfarenhet som erbjuder både allt kring begravningar och även vissa juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning.

Durandhs Begravningsbyrå Lundavägen 9A 247 50 DALBY Durandhs Begravningsbyrå i Hedemora är en byrå med lång erfarenhet och bred kunskap som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Edsvikens Begravningsbyrå OXELVÄGEN 12, 191 43 SOLLENTUNA Edsvikens Begravningsbyrå erbjuder dig all hjälp du behöver för att arrangera en vacker och minnesvärd begravning.

Mölndals Begravningsbyrå Tempelgatan 1, 431 30 Mölndal Auktoriserad begravningsbyrå i hjärtat av Mölndal. Hjälper även till med familjejuridik som bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och testamenten.

Ernstssons Begravningsbyrå Storgatan 21 666 30 Bengtsfors Begravningsbyrå i Bengtsfors som är auktoriserad genom SBF. De erbjuder hjälp och rådgivning med att skapa en minnesvärd begravning och har även juridisk hjälp i sitt utbud.

Ernstssons Begravningsbyrå Ed Hantverkaregatan 7 668 30 Ed Begravningsbyrå i Ed som är auktoriserad genom SBF. De erbjuder hjälp och rådgivning med att skapa en minnesvärd begravning och har även juridisk hjälp i sitt utbud.

Ernstssons Begravningsbyrå Färgelanda Hedekasvägen 6 458 31 Färgelanda Begravningsbyrå i Färgelanda som är auktoriserad genom SBF. De erbjuder hjälp och rådgivning med att skapa en minnesvärd begravning och har även juridisk hjälp i sitt utbud.

Esters Begravningsbyrå Åkerövägen 3, 793 33 Leksand Auktoriserad begravningsbyrå i Leksand som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål.

Falkenbergs Begravningsbyrå Holgersgatan 15 311 34 Falkenberg En auktoriserad begravningsbyrå i vackra Falkenberg som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Fondkistan Candema S:t Eriksgatan 90 131 60 Stockholm Begravningsbyrå i centrala Stockholm som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Enskede Enskedevägen 1, 122 32 Enskede Begravningsbyrå i Enskede, Stockholm, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Huddinge Häradsvägen 1, 141 43 Huddinge Fondkistan Huddinge är ett litet familjeföretag hjälper bland annat till med planering av begravningen, att skapa en annons, och hos dem kan du även beställa blommor eller boka minnesstund. Bistår även med juridiska tjänster som bodelning, gåvobrev och bouppteckning med mera,

Fondkistan Nacka Värmdö Garverigränd 1, 131 60 Nacka Begravningsbyrå i Nacka som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Oxelösund Torggatan 15, 613 30 Oxelösund Begravningsbyrå i Oxelösund som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Solna Ryttargatan 5 169 51 Solna Begravningsbyrå i Solna som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Tyresö Bollmora Gårdsväg 8, 135 39 Tyresö Begravningsbyrå i Tyresö som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Västerort Ångermannagatan 158, Vällingby Fondkistan Västerord i Vällingby är ett litet familjeföretag hjälper bland annat till med planering av begravningen, att skapa en annons, och hos dem kan du även beställa blommor eller boka minnesstund. Bistår även med juridiska tjänster som bodelning, gåvobrev och bouppteckning med mera.

Fondkistan Göteborg Odinsgatan 21, 411 03 Göteborg Fondkistan Göteborg hjälper bland annat till med planering av begravningen, att skapa en annons, och hos dem kan du även beställa blommor eller boka minnesstund.

Fondkistan Sollentuna Kungsvägen 26, Sollentuna Begravningsbyrå i Sollentuna som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bland annat bouppteckning.

Fondkistan Upplands-Bro Östervägen 4, Kungsängen Begravningsbyrå i Upplands-Bro som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bouppteckning.

Fonus Bromma Brommaplan 420 , 168 76 Bromma Fonus begravningsbyrå i Bromma ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Deje Älvdalsvägen 37 , 669 30 Deje Fonus begravningsbyrå i Deje utanför Forshaga ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen.

Fonus Enskede Pergolavägen 16 , 122 33 Enskede Fonus begravningsbyrå i Enskede ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Eslöv Västerlånggatan 55 , 241 31 Eslöv Fonus begravningsbyrå i Eslöv ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Lund.

Fonus Farsta Farstagången 24 , 123 47 Farsta Fonus begravningsbyrå i Farsta, Stockholm, ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Gustavsberg Odelbergs väg 13 A , 13440 Gustavsberg Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg har lång erfarenhet och ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Haninge Handenterminalen 1-2 , 136 40 Handen Fonus begravningsbyrå i Haninge ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Hisingen Hjalmar Brantingsgatan 9 , 417 06 Göteborg Fonus begravningsbyrå på Hisingen ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Hornstull Långholmsgatan 34 , 117 33 Stockholm Fonus begravningsbyrå i Hornstull, Stockholm, ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Huddinge Patron Pehrs väg 6, 1 tr , 141 35 Huddinge Fonus begravningsbyrå i Huddinge ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Hudiksvall Storgatan 37 , 824 30 Hudiksvall Fonus begravningsbyrå i Hudiksvall ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Gävle.

Fonus Järfälla Riddarplatsen 21 , 177 30 Järfälla Fonus begravningsbyrå i Järfälla ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Jönköping Nygatan 13 , 553 16 Jönköping Fonus begravningsbyrå i Jönköping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Jönköping.

Fonus Kista Kistagången 24 , 164 40 Kista Fonus begravningsbyrå i Kista ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Kungsholmen Hantverkargatan 85-87 , 112 38 Stockholm Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen har lång erfarenhet och ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Leksand Norsgatan 27 F , 793 30 Leksand Fonus begravningsbyrå i Leksand ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Leksand.

Fonus Lidköping Östra hamnen 5 , 531 32 Lidköping Fonus begravningsbyrå i Lidköping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Lidköping.

Fonus Limhamn Linnégatan 20 , 216 12 Limhamn Fonus begravningsbyrå i Limhamn, Malmö, ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Lindesberg Kristinavägen 26 , 711 30 Lindesberg Fonus begravningsbyrå i Lindesberg ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Täcker även Guldsmedshyttan, Storå, Vedevåg, Frövi, Fellingsbro och Spannarboda. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Lindesberg.

Fonus Ljungby Storgatan 22 , 341 44 Ljungby Fonus begravningsbyrå i Ljungby ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Växjö.

Fonus Ludvika Köpmansgatan 7 , 771 32 Ludvika Fonus begravningsbyrå i Ludvika ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Erbjuder även hjälp med bouppteckning och arvskifte.

Fonus Luleå Skomakargatan 16 , 972 33 Luleå Fonus begravningsbyrå i Luleå ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Luleå för familjejuridiska tjänster.

Fonus Lund Bredgatan 11 , 222 21 Lund Fonus begravningsbyrå i Lund ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund för familjejuridiska frågor.

Fonus Lysekil Kungsgatan 59 , 453 33 Lysekil Fonus begravningsbyrå i Lysekil ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Mariestad Stockholmsvägen 2 , 542 33 Mariestad Fonus begravningsbyrå i Mariestad ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Mariestad för familjejuridiska frågor.

Fonus Mellerud Storgatan 30 , 464 30 Mellerud Fonus begravningsbyrå i Mellerud ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Mullsjö Sälggatan 10 , 565 33 Mullsjö Fonus begravningsbyrå i Mullsjö ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Jönköping för familjejuridiska frågor.

Fonus Munkedal Hagarne Ringväg 7 , 455 33 Munkedal Fonus begravningsbyrå i Munkedal ordnar allt med begravningen och arrangerar sådant som blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har även resurser för att hjälpa er med bouppteckning och arvskifte.  

Fonus Munkfors Torget 7 A , 684 30 Munkfors Fonus begravningsbyrå i Munkfors ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Märsta Stationsgatan 3 , 195 47 Märsta Fonus begravningsbyrå i Märsta har lång erfarenhet och ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Nacka Värmdövägen 191 , 131 40 Nacka Fonus begravningsbyrå i Nacka har lång erfarenhet och ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Nora Prästgatan 8 , 713 31 Nora Fonus begravningsbyrå i Nora ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Nora.

Fonus Norrtälje Rögårdsgatan 3 , 761 30 Norrtälje Fonus begravningsbyrå i Norrtälje ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Norrtälje.

Fonus Nyköping Östra Storgatan 14 , 611 34 Nyköping Fonus begravningsbyrå i Nyköping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition samt hjälpa till med arvskifte och bouppteckning.

Fonus Nynäshamn Fredsgatan 10 , 149 30 Nynäshamn Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Nässjö Stortorget 2 J , 571 31 Nässjö Fonus begravningsbyrå i Nässjö ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Oskarshamn Köpmangatan 12 , 572 30 Oskarshamn Fonus begravningsbyrå i Oskarshamnordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Oskarshamn.

Fonus Oxelösund Järntorget 1 , 613 30 Oxelösund Fonus begravningsbyrå i Oxelösund ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Ronneby Ågårdsgatan 7 , 372 35 Ronneby Fonus begravningsbyrå i Ronneby ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För familjejuridik har de ett nära samarbete med Familjens Jurist i Ronneby.

Fonus Rättvik Torggatan 23 , 795 30 Rättvik Fonus begravningsbyrå i Rättvik ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Rättvik.

Fonus Sala Drottninggatan 13 , 733 30 Sala Fonus begravningsbyrå i Sala ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För familjejuridik har de ett nära samarbete med Familjens Jurist i Sala.

Fonus Sandviken Storgatan 20 , 811 34 Sandviken Fonus begravningsbyrå i Sandviken ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För familjejuridik har de ett nära samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Skärholmen Skärholmsgången 14 , 127 48 Skärholmen Fonus begravningsbyrå i Skärholmen ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Slottsstaden Regementsgatan 60 , 217 51 Malmö Fonus begravningsbyrå i Slottsstaden, Malmö, ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Sollenuna Aniaraplatsen 6 gatuplanet , 191 47 Sollentuna Fonus begravningsbyrå i Sollentuna ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Solna Centralvägen 16 , 171 68 Solna Fonus begravningsbyrå i Solna ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Sundbyberg Vasagatan 7 , 172 67 Sundbyberg Fonus begravningsbyrå i Sundbyberg ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Säffle Sundsgatan 24 , 661 42 Säffle Fonus begravningsbyrå i Säffle ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För familjejuridik har de ett nära samarbete med Familjens Jurist i Säffle.

Fonus Sävsjö Storgatan 10 A , 576 31 Sävsjö Fonus begravningsbyrå i Sävsjö ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist. Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker dem.

Fonus Södermalm Magnus Ladulåsgatan 46 , 118 27 Stockholm Fonus begravningsbyrå på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Södertälje Nygatan 16 , 151 72 Södertälje Fonus begravningsbyrå i Södertälje ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Södra Förstadsgatan Södra Förstadsgatan 79 , 214 20 Malmö Fonus begravningsbyrå på Södra Förstadsgatan, Malmö, ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Timrå Köpmangatan 18 B , 861 31 Timrå Fonus begravningsbyrå i Timrå ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, vare sig den är kyrklig eller borgerlig. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Tumba Grödingevägen 11 , 147 30 Tumba Fonus begravningsbyrå i Tumba, Stockholm, ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Tyresö Bollmora Allé 9, 1 tr , 135 39 Tyresö Fonus begravningsbyrå i Tyresö ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Täby Biblioteksgången 4 , 183 70 Täby Fonus begravningsbyrå i Täby ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Upplands-Väsby Centralvägen 10 , 194 76 Upplands Väsby Fonus begravningsbyrå i Upplands-Väsby ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Uppsala Östra Ågatan 39 , 753 22 Uppsala Fonus begravningsbyrå i Uppsala ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Vallentuna Biblioteksgången 4 , 183 70 Täby Fonus begravningsbyrå i Vallentuna ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Vasastan Odengatan 52 , 113 51 Stockholm Fonus begravningsbyrå i Vasastan, Stockholm, ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Vällingby Vällingby Torg 19 , 162 65 Vällingby Fonus begravningsbyrå i Vällingby ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Värnhem Östra Förstadsgatan 31 , 212 12 Malmö Fonus begravningsbyrå i Värnhem, Malmö, ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Västerås Biskopsgatan 1 , 722 11 Västerås Fonus begravningsbyrå i Västerås ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Åkersberga Storängstorget 29 , 184 30 Åkersberga Fonus begravningsbyrå i Åkersberga ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Årsta Årstavägen 65 , 120 54 Årsta Fonus begravningsbyrå i Årsta ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Örebro, Drottninggatan Drottninggatan 37 , 702 22 Örebro Fonus begravningsbyrå på Storgatan i Örebro ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Örebro för familjejuridiska frågor.

Fonus Örnsköldsvik Fabriksgatan 23D , 891 33 Örnsköldsvik Fonus begravningsbyrå i Örnsköldsvik ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Örnsköldsvik.

Fonus Östermalm Storgatan 9 , 114 44 Stockholm Fonus begravningsbyrå på Östermalm i Stockholm ordnar allt med begravningen och arrangerar blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning, allt enligt dina egna önskemål. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska frågor.

Fonus Östersund Prästgatan 54 B , 831 33 Östersund Fonus begravningsbyrå i Östersund ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Östersund.

Fonus Östhammar Drottninggatan 2 , 742 31 Östhammar Fonus begravningsbyrå i Östhammar ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Alingsås Nygatan 26 , 441 30 Alingsås Fonus begravningsbyrå i Alingsås ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist. Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker dem.

Fonus Åmål Torggatan 5 , 662 31 Åmål Fonus begravningsbyrå i Åmål ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Angered Angereds Torg 10 , 424 65 Angered Fonus begravningsbyrå i Angered ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Askersund Sundsbrogatan 11 , 696 30 Askersund Fonus begravningsbyrå i Askersund ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Askersund.

Fonus Avesta Slaggatan 1 , 774 33 Avesta Välkänd begravningsbyrå i Avesta som erbjuder dig fullservice inom begravning, gravsten, försäkring och juridik.

Fonus Bollnäs Älggatan 10 , 821 43 Bollnäs Fonus begravningsbyrå i Bollnäs ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Bollnäs.

Fonus Borås Allégatan 11 , 503 32 Borås Fonus begravningsbyrå i Borås ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Borlänge Stationsgatan 20 , 784 33 Borlänge Fonus begravningsbyrå i Borlänge ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Eksjö Södra Storgatan 13 , 575 31 Eksjö Fonus begravningsbyrå i Eksjö ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Eskilstuna Kyrkogatan 1 B, 632 19 Eskilstuna Fonus begravningsbyrå i Eskilstuna ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Fagersta Stationsvägen 8 , 737 40 Fagersta Fonus begravningsbyrå i Fagersta ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Falkenberg Arvidstorpsvägen 1 , 311 35 Falkenberg Fonus begravningsbyrå i Falkenberg ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Filipstad Stora Torget 1 , 682 30 Filipstad Fonus begravningsbyrå i Filipstad ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen.

Fonus Flen Prins Wilhelms Torg 1 , 642 35 Flen Fonus begravningsbyrå i Flen ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen.

Fonus Gävle Ruddammsgatan 21 , 803 20 Gävle Fonus begravningsbyrå i Gävle ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen.

Fonus Gislaved Sofiagatan 1 Box 132 , 332 23 Gislaved Fonus begravningsbyrå i Gislaved ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Värnamo.

Fonus Halmstad Axel Olsons gata 6 , 302 27 Halmstad Fonus begravningsbyrå i Halmstad ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist

Fonus Härnösand Skeppsbron 25 , 871 30 Härnösand Fonus begravningsbyrå i Härnösand ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist

Fonus Herrljunga Storgatan 17 , 52430 Herrljunga Fonus begravningsbyrå i Herrljunga ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Hjo Långgatan 1B , 544 30 Hjo Fonus begravningsbyrå i Hjo ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Skövde.

Fonus Hofors Centralgatan 9 , 813 30 Hofors Fonus begravningsbyrå i Hofors ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Gävle.

Fonus Hörby Råbygatan 5 , 242 30 Hörby Fonus begravningsbyrå i Hörby ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen.

Fonus Kalmar Fiskaregatan 34 , 392 32 Kalmar Fonus begravningsbyrå i Kalmar ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Kalmar.

Fonus Karlsborg Strandvägen 31 , 546 32 Karlsborg Fonus begravningsbyrå i Karlsborg ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Skövde.

Fonus Karlshamn Södra Fogdelyckegatan 28 , 374 36 Karlshamn Fonus begravningsbyrå i Karlshamn ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Karlskoga Värmlandsvägen 2 , 691 32 Karlskoga Fonus begravningsbyrå i Karlskoga ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Bistår även med hjälp med bouppteckning och arvskifte.

Fonus Karlstad Norra Strandgatan 3 , 652 24 Karlstad Fonus begravningsbyrå i Karlstad ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Karlstad.

Fonus Katrineholm Drottninggatan 13 , 641 30 Katrineholm Fonus begravningsbyrå i Katrineholm ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Kiruna Mangigatan 26 , 981 33 Kiruna Fonus begravningsbyrå i Kiruna ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Kiruna.

Fonus Köping Torggatan 11 , 731 27 Köping Fonus begravningsbyrå i Köping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Köping.

Fonus Kortedala Kortedala Torg 3 , 415 10 Göteborg Fonus begravningsbyrå i Kortedala, Göteborg, ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Kramfors Torggatan 19 , 872 30 Kramfors Fonus begravningsbyrå i Kramfors ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Kristianstad Nya Boulevarden 6 , 291 31 Kristianstad Fonus begravningsbyrå i Kristianstad ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Kristianstad.

Fonus Kristinehamn Kungsgatan 33 , 681 31 Kristinehamn Fonus begravningsbyrå i Kristinehamn ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Kumla Hagendalsvägen 20 , 692 30 Kumla Fonus begravningsbyrå i Kumla ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Kumla.

Fonus Kungälv Uddevallavägen 5 , 442 30 Kungälv Fonus begravningsbyrå i Kungälv ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Kungsör Drottninggatan 16 , 736 31 Kungsör Fonus begravningsbyrå i Kungsör ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition.

Fonus Landskrona Östergatan 35 , 261 34 Landskrona Fonus begravningsbyrå i Landskrona ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Laxå Tivedsvägen 2A , 695 30 Laxå Fonus begravningsbyrå i Laxå ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. OBS! Endast ett besökskontor och bemannas av deras personal från Askersund.

Fonus Lorensberg Storgatan 53 , 411 38 Göteborg Fonus begravningsbyrå i Lorensberg ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Olskroken Norra Gubberogatan 7 , 416 63 Göteborg Fonus begravningsbyrå i Olskroken ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Piteå Sundsgatan 2 , 941 31 Piteå Fonus begravningsbyrå i Piteå ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Skellefteå Stationsgatan 12, 931 31 Skellefteå Fonus begravningsbyrå i Skellefteå ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Torslanda Flygfältsgatan 23 , 423 37 Torslanda Fonus begravningsbyrå i Torslanda ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Umeå Västra Norrlandsgatan 18, 903 27 Umeå Fonus begravningsbyrå i Umeå ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Västra Frölunda Frölunda Torg , 421 42 Västra Frölunda Fonus begravningsbyrå i Västra Frölunda ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Gillis Edman Alingsås Kungsgatan 45, 441 31 Alingsås En mycket omtyckt auktoriserad begravnings- och familjejuridisk byrå i Alingsås. Hjälper dig igenom hela processen och är ett stöd genom hela den. Är HBTQ-certifierade.

Gillis Edman Norra Älvstranden Stålhandskegatan 12, 418 76 Göteborg En mycket omtyckt auktoriserad begravnings- och familjejuridisk byrå i Norra Älvstranden, Göteborg. Hjälper dig igenom hela processen och är ett stöd genom hela den. Är HBTQ-certifierade.

Gylle Begravningsbyrå Gamla landsvägen 2 784 62 Borlänge Begravningsbyrå i Borlänge som hjälper till med att skapa begravningen som ni önskar.

Hellbergs Norrgårdsgatan 5595 41 Mjölby Hellbergs Begravningsbyrå i Mjölby är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Helsingebegravningar Bollnäs Lasarettsvägen 42, Bollnäs Auktoriserad begravningsbyrå i Bollnäs som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som testamente, bouppteckning och dödsboförvaltning.

Hisingens Begravningsbyrå Herkulesgatan 5 417 01 Göteborg Hisingens Begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar.

Hofors Begravningsbyrå Centralgatan 19, 813 30 HOFORS Auktoriserad begravningsbyrå i Hofors som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Holmbergs Begravningsbyrå Holmtorpsgatan1 693 31 Degerfors En begravningsbyrå i Degerfors som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i kring arrangemanget med begravningar och erbjuder även hjälp med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Ignis Bardels Odengatan 90, 102 31 Stockholm Ignis Bardels i Vasastan är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Enskede Sockenvägen 477 122 33 Enskede Ignis Enskede är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Hägersten Vasaloppsvägen 1 129 48 Hägersten Ignis Hägersten är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Norrmalm Sveavägen 116, 104 32 Stockholm Ignis Norrmalm är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Skärholmen Skärholmsgången 26 127 48 Skärholmen Ignis Skärholmen är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Sollentuna Turebergs Torg 2 191 47 Sollentuna Ignis Sollentuna är en välkänd, omtyckt och auktoriserad begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Solna Råsundavägen 109 169 50 Solna Ignis Solna är en välkänd och omtyckt och auktoriserad begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Södermalm Ringvägen 79, 118 61 Stockholm Ignis Södermalm är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Vällingby Vittangigatan 10 162 61 Vällingby Ignis Vällingby är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Västermalm Drottningholmsvägen 21, 102 21 Stockholm Ignis Västermalm är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Östermalm Sibyllegatan 8 114 42 Stockholm Ignis Östermalm är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Danderyd Golfvägen 9 182 31 Danderyd Ignis Danderyd är en välkänd, omtyckt och auktoriserad begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Ekerö Sandviksvägen 4 178 38 Ekerö Ignis Ekerö är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Farsta Karlandaplan 5, 123 47 Farsta Ignis Farsta är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Gustavsberg Gustavsbergs Centrum Ignis Gustavsberg, mitt i centrum, är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Hägersten Vasaloppsvägen 1 129 48 Hägersten Ignis Hägersten är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Haninge Runstensvägen 20 136 38 Handen Ignis Haninge är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Huddinge Fullerstatorget 14, 141 35 Huddinge Ignis Huddinge är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Järfälla Vittangigatan 10, 162 61 Vällingby Ignis Järfälla är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Kungsholmen Hantverkargatan 28, 112 21 Stockholm Ignis Kungsholmen är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Lidingö Torsvikssvängen 8 181 34 Lidingö Ignis Lidingö är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Nacka Värmdö Finntorpsvägen 1, 131 36 Nacka Ignis Nacka Värmdö är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Ignis Kungsängen Torget 9, 196 30 Kungsängen Ignis Kungsängen är en välkänd och omtyckt begravningsbyrå som arrangerar både stora och mindre begravningsakter, helt efter dina önskemål och behov. De har erfarenhet av olika trosuppfattningar och begravningar vilket gör att de kan garantera ett fint och minnesvärt avsked oavsett omfattning. Förutom att de tar hand om allt det praktiska i processen och verkar som stöd erbjuder de även juridisk hjälp om så önskas.

Isacssons Begravningsbyrå Grödingevägen 14 B, 147 30 Tumba Auktoriserad begravningsbyrå är ett familjeföretag i Tumba, Stockholm, som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Jansons Begravningsbyråer Arvika Magasinsgatan 10, Arvika Ett familjeföretag med kontor bland annat i Arvika flera generationer som är auktoriserat genom SBF. Hjälper till med allt som våra kunder vill ha hjälp med i samband med ett dödsfall.

JF Svensson Begravningsbyrå Hamngatan 43 302 43 Halmstad JF Svensson Begravningsbyrå i Halmstad är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Johanssons Begravningsbyrå Stora Södergatan 67, Lund Johanssons Begravningsbyrå i Lund är en byrå som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Johanssons Begravningsbyrå Barsebäcksvägen 60, 246 30 Löddeköpinge Johanssons Begravningsbyrå i Löddeköpinge är en byrå som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Karlbergs Begravningsbyrå Storgatan 23, Åstorp Karlbergs är en auktoriserad begravningsbyrå i Åstorp med ledorden kunskap och omtanke, som startade som ett familjeföretag 1946. Utöver att vara med dig genom hela processen med en begravning erbjuder de även juridiska tjänster.

Karlbergs Begravningsbyrå Höganäs Storgatan 22, Höganäs Karlbergs är en auktoriserad begravningsbyrå i Höganäs med ledorden kunskap och omtanke, som startade som ett familjeföretag 1946. Utöver att vara med dig genom hela processen med en begravning erbjuder de även juridiska tjänster.

Kungsbacka Begravningsbyrå Borgmästaregatan 1 , Kungsbacka En auktoriserad begravningsbyrå i Kungsbacka som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Lilla Begravningsbyrån Scholander´s Strindbergsgatan 44, Stockholm Begravningsbyrå i Stockholm som kan kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga.

Mellqvist Begravningsbyrå Södra Storgatan 18, 252 23 Helsingborg Mellqvist Begravningsbyrå i Helsingborg är en av stadens äldsta och hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter personens och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Michael Skoglund Begravningsbyrå Gamla Kyrkogatan 4, 827 30, LJUSDAL En auktoriserad begravningsbyrå i Ljusdal som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och förvaltning.

Mora Begravningsbyrå Köpmannagatan 3 C 792 30 MORA En auktoriserad, erfaren och engagerad begravningsbyrå i Mora som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, gåvobrev och testamenten samt annan familjejuridik.

Bredbyns Begravningsbyrå Trädgårdsgatan 34 Bredbyn Bredbyns Begravningsbyrå är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Nya Begravningsbyrån & Familjejuridik Storgatan 32B, Örnsköldsvik Nya Begravningsbyrån & Familjejuridik i Örnsköldsvik är en trygg och auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå Plantagegatan 4, 402 33 Göteborg Begravningsbyrå i Göteborg med mångårig erfarenhet av att ordna begravningar.

Öhmans Begravningsbyrå Köpmannagatan 22 952 33 Kalix Begravningsbyrå i Kalix som hjälper till med arrangera fina och minnesvärda begravningar samt erbjuder juridisk hjälp och rådgivning.

Östgöta Begravningsbyrå Finspång De Wijksväg 13, 612 30 Finspång Östgöta Begravningsbyrå i Finspång är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Öströms Begravningsbyrå Lasarettsgatan 5, 982 31 Gällivare Begravningsbyrå i centrala Gällivare.

Ringströms Begravningsbyrå Nygårdsgatan 12 722 19 Västerås Begravningsbyrå i Västerås som hjälper dig att planera begravning. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Rosins Begravningsbyrå Kyrkogatan 11, 827 21 Ljusdal Begravningsbyrå i Ljusdal som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning, exempelvis testamente, gåvobrev, bouppteckning och arvskifte.

Sandvikens Begravningsbyrå Storgatan 27, 811 34 Sandviken En auktoriserad begravningsbyrå i Sandviken som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, testamente och arvskifte.

Ströms & Gustavssons Bangatan 24, 414 63 Göteborg Ströms & Gustavssons är en auktoriserad begravningsbyrå i Göteborg som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Södertälje Begravningsbyrå Jovisgatan 6 151 72 Södertälje Södertälje Begravningsbyrå är en auktoriserad och trygg begravningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompeten som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning och arvskifte.

Stilla Infanterivägen 2 587 58 Linköping Begravningsbyrå i Linköping som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Västerås Begravningsbyrå Källgatan 12, 722 11 Västerås Auktoriserad begravningsbyrå byrå mitt i  Västerås som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Arvid Waerners Begravningsbyrå Sibyllegatan 31, 114 42 Stockholm Arvid Waerners Begravningsbyrå på Östermalm i Stockholm är en byrå med lång erfarenhet av att arrangera både små och stora begravningar, såväl kyrkliga som borgerliga. Utöver allt kring dödsfall och begravningar kan de även hjälper er med vissa juridiska tjänster som boutredning och testamente.

Wårhem Adelswärdsgatan 17, 59730 ÅTVIDABERG Begravningsbyrå i Åtvidaberg som även hjälper till med att samordna familjejuridiken. Vinnare av årets företagare i Åtvidaberg 2010.

Wikholms Begravningsbyrå Södra Långgatan 3, 572 55 Oskarshamn Begravningsbyrå i Oskarshamn som är en del av Momento-gruppen. Erbjuder både allt kring begravningar och även vissa juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning.

Evigheten Begravningsbyrå Kungsgatan 46, 753 21 Uppsala Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Uppsala präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Evigheten Begravningsbyrå Märsta Stockholmsvägen 28, 195 34 Märsta Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Märsta präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Evigheten Begravningsbyrå Sigtuna Prästgatan 8 A, 193 30 Sigtuna Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Sigtuna präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Evigheten Begravningsbyrå Örbyhus Skolvägen 2, 748 41 Örbyhus Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Örbyhus präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente. Öppettider – Enligt tidsbokning

Evigheten Begravningsbyrå Österbybruk Dannemoravägen 6, 748 31 Österbybru Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Österbybruk präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Evigheten Begravningsbyrå Östhammar Drottninggatan 6, 742 31 Östhammar Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad byrå i Östhammar präglad av omtanke och engagemang som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

ABC Lilla Begravningsbyrå Stopvägen 78, Bromma ABC Lilla Begravningsbyrå i Bromma hjälper till att arrangera vackra och minnesvärda begravningar. Kan även bistå med juridiska tjänster som bouppteckning och testamenten. På kontoret i Bromma kan du boka möte både dagtid, kvällstid och helger efter överenskommelse

Arcus Östergatan 2, 211 25 Malmö Arcus är en auktoriserad begravningsbyrå i Malmö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Arfvidsons Begravningsbyrå Repslagaregatan 17, 611 32 Nyköping Auktoriserad begravningsbyrå i Nyköping som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och stämningsfull begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning och testamente.

Askersunds Begravningsbyrå Storgatan 24, 696 30 Askersund Begravningsbyrå i Askersund.

Begravningsbyrå Åmåls Kungsgatan 3, 662 31 Åmål Begravningsbyrå i Åmål som erbjuder hjälp med allt runt begravning samt vissa familjejuridiska tjänster.

Begravningsbyrån Kerstin Engkvist Parkvägen 4, 917 31 Dorotea En auktoriserad begravningsbyrå i Dorotea som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som boutredning och testamente.

Begravningsbyrån Kerstin Engkvist Lövbergavägen 8, 833 35 Strömsund En auktoriserad begravningsbyrå i Strömsund som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som boutredning och testamente.

Begravningsbyrån Roland Andersson Storgatan 34 667 30 FORSHAGA Begravningsbyrå i Forshaga.

Begravningsbyrån i Mjällby V. Mjällbyvägen 22, 294 71 Sövesborg Begravningsbyrån i Mjällby är en auktoriserad begravningsbyrå i Sölvesborg som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som boutredning och testamente.

Berzelii Begravningar wadmansgatan 12, 412 53 Göteborg Berzelii Begravningar i Göteborg är en byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning och arvskifte.

Bohmans Begravningsbyrå Flottbrovägen 4, 785 30 Gagnef Bohmans Begravningsbyrå i Gagnef är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Bromma Begravningsbyrå Registervägen 12 168 31 BROMMA Bromma Begravningsbyrå hjälper till att arrangera vackra och minnesvärda begravningar. Har varit verksamma sedan 1951 och har således lång erfarenhet.

Bromölla Begravningsbyrå Bruksgatan 5, 295 31 Bromölla Bromölla Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå i Bromölla som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som boutredning och testamente.

Brunkullans Begravningsbyrå Storgatan 43 831 33 Östersund Begravningsbyrå i Östersund som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Ceremonia Göteborg Majorsgatan 6,413 08 Göteborg Ceremonia i Göteborg, en byrå med lång erfarenhet, är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Christer Eriksson Begravningsbyrå Ekdalavägen 435 30 Mölnlycke Christer Eriksson Begravningsbyrå i Mölnlycke är en auktoriserad byrå som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning.

Eksjö Begravningsbyrå Stora Torget 3 A, 575 31 EKSJÖ Auktoriserad begravningsbyrå i Eksjö.

Eskilstuna Begravningsbyrå Rådhustorget 1 633 40 Eskilstuna En auktoriserad begravningsbyrå i Eskilstuna som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Finspångs Begravningsbyrå Stationsvägen 4, 612 23 Finspång En auktoriserad begravningsbyrå i Finspång som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Fjällmans Begravning Härlanda Sofiagatan 6, 416 72 Göteborg En auktoriserad begravningsbyrå i Härlanda som varit ett familjeföretag sedan 1932. Har lång erfarenhet och kan hjälpa till så att kunden får som den vill ha det. Hjälper dig genom hela processen och kan även bistå med juridisk hjälp om så önskas. De har egna florister, jurister och transporter och kan därmed hjälpa dig med alla sorts bestyr.

Folkare Begravningsbyrå Avesta Dalavägen 74, Avesta Auktoriserad begravningsbyrå i Avesta, Dalarna. Erbjuder hjälp genom hela processen från planering till bland annat tackbrev. De har även vissa juridiska tjänster i sitt sortiment och du kan dessutom välja att själv planera merparten online.

Fondkistan Järfälla Såningsvägen 26 175 52 JÄRFÄLLA Begravningsbyrå i Järfälla som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning, kyrklig eller borgerlig. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och kan även bistå med hjälp till bouppteckning.

Fonus Arboga Nygatan 44 , 732 30 Arboga Fonus begravningsbyrå i Arboga ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Bengtsfors Storgatan 11 , 666 30 Bengtsfors Fonus begravningsbyrå i Bengtsfors ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Boden Kungsgatan 19 , 961 61 Boden Fonus begravningsbyrå i Boden ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Enköping Källgatan 17 , 745 31 Enköping Fonus begravningsbyrå i Enköping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Enköping.

Fonus Falköping Trädgårdsgatan 25 , 521 02 Falköping Fonus begravningsbyrå i Falköping ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Falun Fonus begravningsbyrå i Falun ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist .

Fonus Grums Sveaplan 1 , 664 30 Grums Fonus begravningsbyrå i Grums ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Hallsberg Östra Storgatan 2 , 694 31 Hallsberg Fonus begravningsbyrå i Hallsberg ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist

Fonus Hedemora Kyrkogatan 1 , 776 30 Hedemora Fonus begravningsbyrå i Härnösand ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. Erbjuder även hjälp med bouppteckning och arvskifte.

Fonus Helsingborg Södergatan 11 , 252 25 Helsingborg Fonus begravningsbyrå i Helsingborg ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Helsingborg.

Fonus Hässleholm Tingshusgatan 8 , 281 31 Hässleholm Fonus begravningsbyrå i Hässleholm ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. Kan även hjälpa till med bouppteckning och arvskifte.

Fonus Motala http://fonusost.se/ Fonus begravningsbyrå i Motala ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. Har ett nära samarbete med Familjejuristen för familjejuridiska frågor.

Fonus Partille Kyrktorget 10 , 433 33 Partille Fonus begravningsbyrå i Partille ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist.

Fonus Sundsvall Esplanaden 11 , 852 31 Sundsvall Fonus begravningsbyrå i Sundsvall ordnar allt med begravningen som exempelvis blommor, gravsten, musik, dödsannonser och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen och kan arrangera olika begravningar beroende på bakgrund, önskemål och tradition. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Sundsvall.

Fonus Ängelholm Järnvägsgatan 9 , 262 32 Ängelholm Fonus begravningsbyrå i Ängelholm ordnar med sådant som blommor, gravsten, musik och mycket mer. De utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Om du önskar är de med dig under hela processen. För juridisk hjälp har de tätt samarbete med Familjens Jurist i Helsingbog.

Grums Begravningsbyrå Sveagatan 57, 664 33 Grums Auktoriserad begravningsbyrå i Grums som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Guldhedens Begravningsbyrå Syster Ainas gata 5, 413 23 Göteborg Guldhedens är en auktoriserad begravningsbyrå i Göteborg som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Gävle Begravningsbyrå Ruddammsgatan 35 , Gävle En auktoriserad begravningsbyrå i Gävle som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Hedemora Begravningstjänst Ämbetsgatan 8 776 30 Hedemora Auktoriserad begravningsbyrå i Hedemora som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Helsingebegravningar Alfta Långgatan 64, 822 31, ALFTA Auktoriserad begravningsbyrå i Alfta som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som testamente, bouppteckning och dödsboförvaltning.

Helsingebegravningar Edsbyn Långgatan 23, 828 31, EDSBYN, Auktoriserad begravningsbyrå i Edsbyn som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som testamente, bouppteckning och dödsboförvaltning.

Helsingebegravningar Kilafors Polgatan 22, 823 30, KILAFORS Auktoriserad begravningsbyrå i Kilafors som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som testamente, bouppteckning och dödsboförvaltning.

J. Olssons Begravningsbyrå Södra Storgatan 19 267 31 Bjuv Auktoriserad begravningsbyrå i Bjuv som arrangerar begravning oavsett trosinriktning. De har funnits sedan 1925 då de startade upp i Helsingborg och har således lång erfarenhet av att hjälpa sina besökare och kunder med att skapa ett minnesvärt avsked. De kan, förutom att ta dig genom hela processen, även erbjuda dig juridiska tjänster vid behov. Såsom testamente, äktenskapsförord eller andra juridiska frågor.

J. Olssons Begravningsbyrå Helsingborg Södra Storgatan 35 252 23 Helsingborg Auktoriserad begravningsbyrå i Helsingborg som arrangerar begravning oavsett trosinriktning. De har funnits sedan 1925 då de startade upp i Helsingborg och har således lång erfarenhet av att hjälpa sina besökare och kunder med att skapa ett minnesvärt avsked. De kan, förutom att ta dig genom hela processen, även erbjuda dig juridiska tjänster vid behov. Såsom testamente, äktenskapsförord eller andra juridiska frågor.

J. Olssons Begravningsbyrå Råå Rååvägen 40 252 70 Råå Auktoriserad begravningsbyrå i Råå som arrangerar begravning oavsett trosinriktning. De har funnits sedan 1925 då de startade upp i Helsingborg och har således lång erfarenhet av att hjälpa sina besökare och kunder med att skapa ett minnesvärt avsked. De kan, förutom att ta dig genom hela processen, även erbjuda dig juridiska tjänster vid behov. Såsom testamente, äktenskapsförord eller andra juridiska frågor.

Jansons Begravningsbyråer Charlottenberg Furunäsvägen 6, 673 32 Charlottenberg Ett familjeföretag, med kontor bland annat i Charlottenberg, i flera generationer som är auktoriserat genom SBF. Hjälper till med allt som deras kunder vill ha hjälp med i samband med ett dödsfall.

Jansons Begravningsbyråer Koppom Brogatan 1, 670 41 Koppom Ett familjeföretag, med kontor bland annat i Koppom, i flera generationer som är auktoriserat genom SBF. Hjälper till med allt som våra kunder vill ha hjälp med i samband med ett dödsfall.

Järpen Begravningsbyrå Strandvägen 7A, 830 05 Järpen Auktoriserad begravningsbyrå som förutom all hjälp runt begravning också erbjuder juridisk tjänster som boutredning och testamenten.

Kiruna Begravningsbyrå Hjalmar Lundbomsvägen 44, 981 31 KIRUNA, Sverige En auktoriserad begravningsbyrå i Kiruna som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning.

Kyrkans Begravningsbyrå Fagersta Kyrkvägen 7, Fagersta En begravningsbyrå i Fagersta med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Lenbergs Herrljunga Storgatan 27, 524 30 Herrljunga Lenbergs är en auktoriserad begravningsbyrå i Herrljunga som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Kan även hjälpa till med familjejuridiska frågor som bouppteckning och arvskifte. Kontoret endast öppet vid bokat möte.

Lundells Begravningar Köpmansgatan 11, 335 32 Gnosjö Lundells Begravningar i Gnosjö är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Lundells Begravningar Gislaved Södra storgatan 10, 332 33 Gislaved Lundells Begravningar i Gislaved är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Mellblom-Fabian Johansson Holmgren & Slangerup Amiralsgatan 4 211 55 Malmö En auktoriserad begravningsbyrå i Malmö med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Märtha Forsbergs Nygatan 4 80320 GÄVLE Märtha Forsbergs Begravningsbyrå är Gävles äldsta begravningsbyrå som kan hjälpa dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. Har ett nära samarbete med Familjens Jurist för familjejuridiska tjänster.

Nilsson Begravningsbyrå Kävlinge Mårtensgatan 20 244 30 Kävlinge En auktoriserad begravningsbyrå i Kävlinge med lång historia och erfarenhet som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Nordmalings Begravningsbyrå Kyrkogatan 2 914 33 NORDMALING Begravningsbyrå i Nordmaling är en byrå som hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter den avlidnes och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Nässjö Begravning & Juridik Nygatan 3, 571 31 Nässjö En begravningsbyrå i Nässjö som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det skräddarsytt efter dina egna önskemål. De kan även bistå med juridiska tjänster såsom bouppteckning, gåvobrev, testamente, arvskifte och samboavtal.

Ockelbo Begravningsbyrå Södra Åsgatan 60 816 30 Ockelbo Auktoriserad begravningsbyrå i Ockelbo som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente samt annan juridisk rådgivning.

Orsa Begravningsbyrå Centralgatan 3 A, Orsa Auktoriserad och trygg begravningsbyrå i Orsa som hjälper dig med allt för att arrangera en minnesvärd begravning.

Sankt Eriks Begravningsbyrå Frejgatan 10, 113 49 Stockholm Begravningsbyrå i Vasastan i Stockholm som både kan hjälpa dig med ett fint avslut för din anhöriga och juridisk rådgivning kring sådant som bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Sommarro Begravningsbyrå Norbyvägen 59 752 39 Uppsala Begravningsbyrå i Uppsala som är med dig genom hela processen för att arrangera en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar, oavsett hur stor eller liten du önskar och det efter dina önskemål. De kan även bistå med bland annat bouppteckning, arvskifte och testamente.

Stedts Begravningsbyrå i Karlsborg Södra Vägen 12, 546 31 KARLSBORG Auktoriserad begravningsbyrå i Karlsborg som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även hjälp med bouppteckning, gåvobrev och testamenten med mera.

Stina Sandberg – konstnär & bildhuggare http://www.stinasandberg.se/ Personliga gravstenar av hög kvalitet Stina Sandberg är en konstnär och bildhuggare som kan hjälpa dig med att skapa en unik och vacker gravsten, bland mycket annat. Så går processen till med att skapa din unika gravsten Först börjar det med ett samtal via mail eller telefon, där du beskriver vad du har för tankar och funderingar och önskemål om en gravsten. Stina föreslår olika lösningar, oftast med trä eller gjutjärn som materialval. Ni diskuterar pris och hon ritar ett fint förslag till dig. Du funderar och när du bestämt dig skickar hon förslaget till kyrkogårdsförvaltningen för ett godkännande. Sedan påbörjas tillverkningen. Under tillverkningstiden fortsätter ni hålla kontakten, så att inga missförstånd sker, och du är alltid välkommen att besöka henne i hennes verkstad. För fler bilder och inspiration, besök hennes hemsida eller Facebook-sida.

Styruds Begravningsbyrå Eftr. Nygatan 18, 732 30 Arboga Styruds Begravningsbyrå i Arboga är auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Sundéns Begravningsbyrå Åsgatan 58 A, 776 31 Hedemora Sundéns Begravningsbyrå i Hedemora hjälper er att utforma begravningen och avskedet efter personens och era önskemål. Erbjuder även juridisk hjälp och rådgivning.

Svensson Begravningsbyrå Storgatan 16 262 32 Ängelholm Svenssons Begravningsbyrå är den äldsta av begravningsbyråerna i Ängelholm och den enda av dem som är auktoriserad. Förutom att erbjuda hjälp med hela begravningsprocessen har de även juridiska tjänster vid behov.

Svärdsjö Begravningsbyrå Björkvägen 2, 790 23 Svärdsjö En auktoriserad begravningsbyrå i Svärdsjö som är med dig genom hela processen för att skapa en minnesvärd och fin begravning. De hjälper dig med allt i samband med begravningar och erbjuder även juridiska tjänster som bouppteckning, arvskifte och testamente med mera.

Terlings Begravningsbyrå Aladdinsvägen 32 167 61 Bromma Liten begravningsbyrå med lång erfarenhet placerad i Bromma, Stockholm.

Övertorneå Begravningsbyrå Stationsvägen 2 957 31 Övertorneå Begravningsbyrå i Övertorneå är stans äldsta begravningsbyrå och hjälper dig med allt som behöver ordnas i samband med begravning och gravsättning.