Bli en del av vår rörelse – följ oss på Facebook

Att följa Stiftelsen DinGåva på Facebook är att ta del av en resa där gemenskap och solidaritet står i centrum. Här finner du en ström av värmande exempel på hur insamlade medel gör direkt skillnad i människors vardag. Vi har nu samlat in över 100 000 kronor till Sveriges föreningar och organisationer.

En titt på sidan berättar om inspirerande insatser som är möjliga tack vare DinGåvas arbete. Ta till exempel den varma våffeldagen som Neuro Västra Skåne kunde arrangera i Pålsjö skog, där 17 personer samlades för att njuta av kaffe och våfflor, allt gjort möjligt tack vare bidrag via DinGåva.

Din Gåvas engagemang sträcker sig långt; från att främja fysisk aktivitet bland ungdomar, som i fallet med Nybro IF Fotbolls event där 125 elever från Fagerslättsskolan fick chansen att se en landskamp mellan Sverige och Danmarks P17-landslag och deltaga i aktiviteter, till att stödja gymträningar och kostföreläsningar för unga tjejer i projektet ”Framsteget Tjejer” av Sandvikens IF/Framsteget.

DinGåva gör också mycket för att stötta barn och unga, som när de bidrog till att Markaryds Jujutsuklubb kunde arrangera ett läger för barn och ungdomar. Därtill erbjuds stöd till aktiviteter som främjar integration och drogfrihet, som i IOGT-NTO Jordbros projekt med aktiviteter för nyanlända ungdomar. Lindlövens IF är ytterligare en förening som fått möjligheten att expandera sina projekt, här med läxhjälp för barn och unga i Lindesberg.

Att följa DinGåva på Facebook är därför inte bara att få en inblick i de viktiga projekt som pågår; det är en inbjudan att bli en del av en gemenskap som förändrar Sverige till det bättre, en dag och ett projekt i taget. Din närvaro och ditt engagemang på sidan är ett steg mot målet att samla in 100 miljoner till föreningslivet i Sverige.

Välkommen att bli en del av denna rörelse, att dela och engagera dig i insamlingar, projekt och initiativ som driver förändring och skapar möjligheter. Följ oss på Facebook och bidra till en ljusare framtid för alla, tillsammans med DinGåva.